Wednesday, April 29, 2009

yeehaaa..

hari ini, br habis paper rekabentuk berbantu komputer..soalan bole tahan..ada yang bole jawab ada yang tak..hohohoho..blog ku sudah bertukar background and gambar header..saja jer..xde keje nk wat konon nya..padahal paper bisnes ada lg nih..huhuhuhu..

p/s:sesapa ada hint bisnes jgn lupa kasi aku ek...huhuhuhu..

p/ss:alang, blog ko aku xleh nk bukak..sila betulkan address nyer ek..


::pasnie nk try wat blog menggunakan wordpress lah plak..huhuhu::

5 comments:

kaynahana said...

yehaa..
aku suka background nih..
xtau knp..
tp, hitam+merah..mmg kegilaan ku..
hehhe..
anyway..header tu..
BESTlah!!
(^_^)...

iovantgarde said...

aik?agak pelik klu k takleh bukak blog aku tu..sebab aku masih gune blogspt gak..cume tuka jadi .via.my je..test bukak gune ie ke opera ke atau pn google chrme..huhu

wah,,bertukar layout tu..rajin sungguh k ni catt..

ameenahaziz said...

aku pun suka gak...mcm tak baby face lg...mcm mummy face:-p

catt said...

kyna:yeah ..itam mmg kegemaran ku..header wat sendiri..selipar aku tuh..

alang: mungkin sbb aku ada guna toolbar ask.com..huhuhuhu..

ameenah:dh bole kawin lar nie?hahahahaha...

fAriefArihan said...

nice.cool.lovely!!
suke.suke.suke