Wednesday, April 29, 2009

my brute..


dak2 laki kelas aku dok men benda nie skang..aku pon terjoin lah..ade gak dak2 pompuan yg ada..tp lum berjumpa lg..aku br level 3..br nk merangkak..asyik kalah jer..sesapa ada tips utk aku bg naik level ngan cepat?nk lawan dengan wan..asyik kena gelak ja ngan dia..hahahahaha..ada 1 lg game online yg aku men..post yg akan dtg plak..huhuhuhu..

p/s: nk lawan brute aku sila ke link ini ya..http://catt86.mybrute.com

::nk pegi bersuka ria sebentar bersama rakan2::

7 comments:

ameenahaziz said...

huhu..aku tak reti main..kalah je..ajar aku catt...nak tekan pe..hehe

catt said...

ameenah: xyah tekan..dia mmg jalan sendiri..

ameenahaziz said...

hahhhh..patut la aku kalah...mcm mn nak bg level kita naik cepat??tak paham aku..huhu

iovantgarde said...

aku nak maen..tapi pc tak support..almaklum lah..pc beli masa tahun satu dulu..huhu

fAriefArihan said...

aku ade gaks...
dah lame tak maen!!!

catt said...

ameenah: nk bg level naik cepat, suh lar dak2 nie lawan ngan brute ko..tp kena terima kekalahan lah..

alang: kenapa plak pc xsupport?yg ko wat blog gempak tuh support plak..huhuhuhu

farie farihan: cik farie, sejak bile doc pndai men benda2 cmnie?meh lar lwn ngan brute aku..

wan P said...

ish..yg lemah mmg la kna kalah dlu..bila level dh power br la leh mng..hohoho..lawan la brute ak kerap2 sket..