Sunday, June 07, 2009

kembali..

sudah 1 bulan tidak berupdate blog dan segala benda online yg selalu diupdate, akhirnya aku bole update dengan sesuka hati..mak aku telah membeli celcom broadband utk kegunaan di rumah..alhamdulillah..xdak lar boring sangat..huhuhu..

sekarang, aku menjadi penanam anggur separuh masa..sbb aku ada gak wat keja skit2..tolong ayah aku..dpt lah jd bos jap..huhuhuhu..tp bos mkn gaji..huhuhuhu..

::mencari kerja::

4 comments:

[h]einsen said...

rindu la dgn blog ni..tbe2 je heheh..

syia said...

aku pun rindu blog ko ni

ayong said...

wei...dh ada celcom broadband...wow!!nak kena g tst nie
kekekekkee....

iovantgarde said...

ak pon sudah ade berukband..tapi tak akftif lagi,,terpakse ke cc untuk menyesurf internet utk sementara waktu ni..h0h0